Hjem - Hva er NKF

Hva er NKF

Norsk Kjeveotopedisk Forening (NKF) er en medlemsorganisasjon primært for kjeveortopeder i Norge. Foreningen arbeider for at topp internasjonalt nivå opprettholdes innenfor fagområdet. Dette sikres gjennom egne kurs og etterutdanningsvirksomhet hvert år. Foreningen er i kontinuerlig dialog med de odontologiske fakultetene ved universitetene i Norge. NKF engasjerer seg spesielt i forholdene knyttet til opptak og udannelse av spesialister i kjeveortopedi.

NKF skal ivareta medlemmenes interesser og behov faglig, fagpolitisk og kollegialt. Stort sett alle kjeveortopeder i Norge er medlemmer i NKF.

Spesialistkandidater
Kurs arrangert av styret i NKF, er gratis for dere i de tre årene under utdanningen