Hjem - Kurskalender - Arkiv - kurs - Etterutdanningskurs 2010 – 2011

ETTERUTDANNINGSTILBUD 2010 – 2011 (for medlemmer av NKF)

Dette er det andre året at etterutdanningsprogrammet blir sendt ut elektronisk til medlemmene.
I forbindelse med registrering og tilbakemelding til deltagerne var det noen små problemer i fjor. Vi prøver å skjerpe oss i år, slik at dere blir fortere informert etter at påmeldingen er registrert.

Etterutdanningskomiteen har vært ekstra ivrig i år og vi kan tilby ”noe for alle.” De som ønsker å oppdatere sine kunnskaper om digital røntgen eller traumatologi har to ypperlig anledninger. Med kursgivere fra fakultetene i Oslo skulle de være av den beste kvalitet.

Praksisbesøk er alltid populært. I år har vi fått lov til å besøke to veldrevne praksiser – i Asker og Skien.
Dagen før NKF sitt vårmøte i Tromsø i 2011 er vi invitert til å besøke avdelingen i det nye kompetansesenteret i Tromsø. Her kan vi få innblikk i hvordan dette opplæring/undervisningsstedet drives og ikke minst - møte de nye videreutdannings kandidater.

Utenlandskurset skal til middelhavsregionen denne gangen – nærmere sagt til Kreta. To interessant praksiser og et laboratorium har sagt seg villig til å ta imot en mini viking invasjon!

Assistentene har ikke blitt glemt i år heller. Det blir et praktisk kurs i tannteknikk på tannlegehøyskolen, Oslo. Her er det begrenset antall deltagerne. Vi anbefaler at bare 1 assistent fra hvert kontor bør meldes på.

Et omfattende program – The best programme ever!!
Vel møtt til kurs!

Avbestilling
For å få refusjon av kursutgifter, må avbestilling være minst 4 uker før kurs i Norge, og minst 8 uker før kurs i utlandet.

Kurstilbud
1. Oslo tannteknikk for assistentene, Oslo, 1. oktober 2010.
2. Ortoskien, praksisbesøk i Skien, 26. november 2010.
3. Dagsaktuell radiologi for kjeveortopeder, Oslo, 12. februar 2011.
4. Kjeveortopedi med Asker-vri, praksisbesøk i Asker, 4. mars, 2011.
5. Komplekse dentale traumer, Oslo, 25. mars 2011.
6. Besøk på kjeveortopedisk avdelingen i Tromsø, torsdag 5. mai 2011
7. Orto-Kreta, Kreta, uke 21 mai 2011.

Etterutdanningskomiteen:
Kevin Bowling (Utvalgets formann)
Knut Klepp (Utvalgets sekretær og kasserer)
Kerstin Bergenkreutz (Medlem av utvalget)
Vaska Vandeska-Radunovic (Medlem av utvalget)