Hjem - Kurskalender - Spesialistkandidater

Spesialistkandidater

Kurs arrangert av styret i NKF, for tiden ett kurs i året, Høstkurset, er gratis for dere i de tre årene under utdanningen. Dette gjelder dog ikke kurs arrangert av etterutdanningsutvalget, hvor alle må betale full pris.

Medlemskap i foreningen er gratis i utdanningsperioden og fram til påfølgende nye kalenderår. Kontakt oss via ”Kontakt oss” her på hjemmesiden. Skriv at dere ønsker medlemskap og vi vil sende dere passord og brukernavn. Husk å skrive at dere går på spesialistutdanningen.

Kurs arrangert av etterutdanningsutvalget må betales fullt ut. Dette er kurs med plass til få deltagere og normalt ment som etterutdanning for aktive kjeveortopeder.

Innlegg som dere ønsker å få inn i Kontaktpunktet sendes til redaktøren som til en hver tid er en i styret.

Spesialistkandidater
Kurs arrangert av styret i NKF, er gratis for dere i de tre årene under utdanningen