Hjem - Kurskalender - Arkiv - kurs - Etterutdanningskurs 2010 – 2011 - KOMPLEKSE DENTALE TRAUMER

KOMPLEKSE DENTALE TRAUMER - En interdisiplinær utfordring

Kursgiver:  Interdisiplinært team for barn og unge ved SIKO,
Universitetet i Oslo: Kari Birkeland, Bente Brokstad Herlofson,
Anne Lise Maseng–Aas, Roy Samuelsson, Kursdeltagerne selv
Sted: Scandic Edderkoppen Hotel, Olavspl.1, 0165 Oslo
Tid: Fredag 25. mars 2011 kl 9-16
Antall deltagere :   25
Kursavgift: Kr 2500,- inkludert lunsj fredag
Påmelding:  Benytt skjema nederst på siden.
Påmeldingen blir registrert når vi har mottatt innbetaling av kursavgift.
Påmeldingsfrist: 01.10. 2010

KURSPROGRAM
Komplekse tanntraumer i ung alder er en utfordring i forhold til akuttbehandling, diagnostikk, prognose og behandlingsplan som kan innbefatte kjeveortopedisk lukelukking, transplantasjon, implantat og protetisk behandling. Videre er utfordringen interdisiplinært samarbeid og koordinasjon under behandlingens gang for å få pasienteffektive behandlingssekvenser og et estetisk godt resultat på kort og lang sikt.

I løpet av dagen vil vi diskutere relevant litteratur, repetere akuttbehandling, presentere de forskjellig behandlingsformer i forhold til diagnose, alder og økonomiske forutsetninger.

Kursdeltageren kan sende inn egne traumekasus som de ønsker å diskutere.

SOSIALT PROGRAM
Vi arrangere gjerne fellesmiddag på en av Oslos bedre restauranter, betales av den enkelte.