Hjem - Kurskalender - Arkiv - kurs - Etterutdanningskurs 2010 – 2011 - BESØK PÅ KJEVEORTOPEDISK AVDELINGEN I TROMSØ

BESØK PÅ KJEVEORTOPEDISK AVDELINGEN I TROMSØ

Kursgiver: Mats Larsson, kliniskansvarlig for spesialistutdanningen i kjeveortopedi i Tromsø
Sted: Tannhelsetjenestens kompetansesenter for nord Norge, Hansine Hansensv. 86, Tromsø
Tid: Torsdag 5. mai, 2011
Antall deltagere:   15
Kursavgift: Kr. 2500
Påmelding: Benytt skjema nederst på siden.
Påmeldingen blir registrert når vi har mottatt innbetalingen av kursavgift.
Påmeldingsfrist: 01.10.10

KURSPROGRAM
NKF skal ha sit vårmøte i Tromsø den 6. og 7. mai. Dagen før skal vi besøke tannhelsetjenestens kompetansesenter, tannlegehøyskolen i Tromsø. Mats Larsson vil orientere om hvordan man arbeider på avdelingen. Fire videreutdannelsens kandidater diskuterer og viser kasus under behandling og presenterer sine spesialistoppgaver. To doktorgrads prosjekter er underveis. Disse skal presenteres.

SOSIALPROGRAM
Fellesmiddag om kvelden