Hjem - English

NORWEGIAN ASSOCIATION OF ORTHODONTISTS

NORWEGIAN ASSOCIATION OF ORTHODONTISTS (NKF) is a society primarily aimed at protecting and developing the interests of orthodontists in Norway.

The society aims at maintaing and encouraging a high international standard of orthodontics in the country. This is accomplished through regular meetings and further educational courses each year.
The society is actively involved with the university dental faculties in Norway, with special interests in the parameters regarding the intake and education of post graduate students studying orthodontics.

Norwegian association of orthodontists has a mandate to look after and maintain its member's interests professionally, economically as well as collegially.

Virtually all orthodontists in Norway are affiliated members of the society.

Click here for Board members

Spesialistkandidater
Kurs arrangert av styret i NKF, er gratis for dere i de tre årene under utdanningen