Hjem - Kurskalender - Arkiv - kurs - Etterutdanningskurs 2009 - 2010 - Powerpoint og digitalisering av fotos - verksted

Powerpoint og digitalisering av fotos - verksted

Kursgiver:  Rune Haakonsen og Dimitri Xenakis
Sted: Hotel Admiral, Bergen
Tid: Fredag 8. Januar 2010; kl. 9.00 – 15.00
Antall deltagere:     15 stk.
Kursavgift: Kr. 2500 – inkl. Lunsj (felles middag fredag kveld er ikke inkludert)
Påmelding: Ved innbetaling av kursavgift
Påmeldingsfrist: 01.11.09

KURSPROGRAM
Kurset er lagt opp slik at deltagerne skal få opplysning og demonstrasjon i hvordan man best kan håndtere ”gamle” slides med en digitalisert teknikk. Man skal også få opplæring i bruk av Power Pointprogram slik at hver deltager i slutten av dagen skal kunne legge opp en kasuspresentasjon som kan vises på skjerm.

Hver deltager må ha sin egen bærbare PC med seg på kurset. Detaljene om nødvendig programvare som skal brukes,blir sendt til deltagerne i god tid før kurset.

SOSIALT PROGRAM
Felles middag om kvelden på et av Bergens bedre spisesteder. Denne betales av den enkelte.

Dimitri Xenakis           Rune Haakonsen