Hjem - Kurskalender - Arkiv - kurs - Etterutdanningskurs 2009 - 2010 - Mottakelse og motivering

Mottakelse og motivering - hvordan tilrettelegge for - og møte barn som kommer til behandling (Kurs for klinikkassistenter)

Kursgiver:  Bodil Søvde, psykologspesialist
Bjørn Brunborg, psykologspesialist
Sted: Hotel Admiral, Bergen
Tid: Fredag, 12. Mars 2010, kl. 9.00 – 15.00
Antall deltagere:  40 stk.
Kursavgift:   Kr.1750 – inkl. Lunsj
Påmelding: Ved innbetaling av kursavgift
Påmeldingsfrist:     01.01.10

KURSPROGRAM
Bodil Søvde og Bjørn Brunborg arbeider ved barn- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk i Åsane, Bergen. Kurset tar utgangspunkt i hvordan vi bør presentere oss for nye pasienter og foreldre. Det vil også bli gitt råd om hvordan vi kan motivere pasienter for å kunne gjennomføre kjeveortopedisk behandling slik at det blir en positiv opplevelse, og ikke minst hvordan vi skal håndtere engstelige eller utfordrende pasienter.

Bjørn Brunborg          Bodil Søvde