Hjem - Kurskalender - Arkiv - kurs - Etterutdanningskurs 2009 - 2010 - ORTHO-ISLAND

ORTHO-ISLAND

Kursgiver: Berglind Jòhannsdòttir
Sted:   Faculty of Odontology, Reykjavik, Iceland,
og til Dr.Jòhannsdòttir sin privatpraksis i Kòpavogur
Tid:  April 2010, uke 15
Antall deltagere:  20 stk
Kursavgift:   Kr.3000
Påmelding:   Ved innbetaling av kursavgift
Påmeldingsfrist:    01.01.10

KURSPROGRAM
Besøk til Odontologisk fakultet i Reykjavik som er et lite fakultet med få studenter i hvert kull. Her utføres klinisk opplæring av en høy standard.

Praksisbesøket vil være i en naboby til Reykjavik, hvor Dr. Jòhannsdòttir har en gruppepraksis sammen med en kjevekirurg og to allmenpraktiserende tannleger.

Dr. Jòhannsdòttir fikk sin kjeveortopedisk utdannelse i Bergen 1992-1995 og en PhD fra Reykjavik i 2005.

SOSIALT PROGRAM
Dette er ikke helt bestemt enda, men vi håper at det kan arrangeres en 2 dagers sightseeingtur enten før eller etter den faglig del av besøket.