Hjem - Hva er NKF - Bli medlem

Bli medlem i NKF

Søknad om å bli opptatt som medlem av Norsk Kjeveortopediskforening. Når vi mottar ditt innmeldinsskjema vil du få tilsendt faktura for medlemsavgift (for tiden 800 NOK). Når avgiften er registrert som betalt hos oss (NKF) vil du bli registrert som medlem og få tilgang til brukernavn og passord til medlemssidene på vår webside.

Innmeldingsskjema

Fornavn:
Etternavn:
Adresse:
Postnummer:
Poststed:
Land:
Tlf arbeid:
Faks:
Mobil:
E-Post:
Last opp portrettbilde:
Fødselsnummer:
ID (HPR) nr:
I hilken medlemskategori hører du til?:
Medlemsnr i NTF (gjelder ikke gjester, depoter og org.):
Autorisasjonsdato som kjeveortoped (gjelder kun medlemmer):
Studiested som spes. Kj.Ort.:

Som medlem i NKF forplikter jeg meg til å: 1. overholde NKF’s vedtekter 2. betale kontigent på den måten generalforsamlingen til enhver tid bestemmer 3. passe på at kontaktinformasjonen er korrekt på enhver tid (dette kan oppdateres av det enkelte medlem på nettsiden vår). Ved å sende inn dette skjemaet godtar jeg forpliktelsene ved medlemskap og bekrefter at de oppgitte opplysningene er korrekte.