Hjem - Kurskalender - Arkiv - kurs - Etterutdanningskurs 2010 – 2011 - Søvnapnea

Kan tannlegen spille en rolle i behandlingen av pasienter med Obstruktiv søvnapné syndrom/avansert snorking?

Kursgivere:  Lena Leissner og Anette Fransson
Sted:   Lovisenberg Gjestehus, Oslo (overnatting mulig på samme sted)
www.lovisenberg.no
Tid:  Fredag 10. februar 2012
Kl.9.00 – 16.00
Antall deltakere:   30
Kursavgift:   2500, inkludert lunsj
Påmeldingsfrist: 01.11.2011
Påmelding: Påmeldingen blir registrert når vi har mottatt innbetaling av kursavgift.

Kursprogram:
Søvnspesialist, nevrolog og nevrofysiolog, Lena Leissner og overtannlege og ordfører i European Academy of Dental Sleep Medicin (EADSM), Anette Fransson, skal begge forelese om pasienter som plages av snorking, pustestopp, trøtthet og konsentrasjonsvansker.

Hensikten med forelesningen er å gi innsikt i faget, oppsummere egne erfaringer, beskrive behandlingseffekter på kort og lang sikt og fortelle hva som finnes i litteraturen om dette.

Målet med kurset er å gi en oppdatering innen faget Odontologisk Søvnmedisin, samt gi et innblikk i hva som foregår innen internasjonal forskning om temaet i Europa.

Sosialt program:
For de som ønsker det kan felles middag organiseres.