Hjem - Kurskalender - Arkiv - kurs - Etterutdanningskurs 2014 og 2015 - Utenlandskurs, Bolzano i Italia

Utenlandskurs, Bolzano i Italia

Kurset er for kjeveortopeder
Kursgivere: Dr. Lorenz Moser og Dr. Ute Schneider-Moser
Tid: Torsdag 16. og fredag 17. april 2015
Påmeldingsfrist: 1. oktober 2014
Begrenset deltagerantall – ca. 20 stk

Kursavgift kr: ikke fastsatt, kommer senere

Vi har den store gleden av å kunne invitere til praksisbesøk og teoretisk kurs hos Dr. Lorenz Moser og Dr. Ute Schneider – Moser. De har ved flere anledninger holdt kurs i Norge og siste gang på NKFs høstmøte i oktober 2013. Da snakket de om praksisadministrasjon og hadde kasuspresentasjoner som imponerte de fleste av oss.

Nå får NKFs medlemmer anledning til å komme og å se hvordan den praktiske hverdagen i klinikken til ekteparet Moser arter seg, kjenne på atmosfæren, se hvordan pasientbehandlingen foregår og høste kunnskap fra 2 av Europas ypperste kjeveortopeder.

Informasjon om praksisen finner dere på parets hjemmeside: www.perfect-smile.it
Når påmeldingsfristen har gått ut vil de heldige deltagerne få tilbakemelding om dette og få tilsendt mer informasjon og praktiske detaljer i forbindelse med kurset .