Hjem - Kurskalender - Arkiv - kurs - Kurs 2015 - Generalforsamling 2015

Generalforsamling 2015

Lurer du på hvor det skal foregå? Klikk her, så ser du hvor gamle festsal ligger.

Etterutdannelseskurs i forbindelse med NKFs generalforsamling 13. og 14. mars 2015
:
Kliniske spørsmål med bakenforliggende biologiske mekanismer.
Gamle festsal, UiO, Karl Johans gate.

Emnevalget denne gangen er påvirket av at kjeveortopedisk avdeling i Oslo ønsker at tråden fra Oslo-seminaret i februar 2014 blir tatt opp igjen, til glede for såvel videreutdannelseskandidater som NKFs medlemmer.

Foredragholderne er: Professor Inger Kjær, professor Maria Ransjö og spesialist i kjeveortopedi, Karin Becktor.

Foredragsholdernes hotell, og der vi regner med at de fleste kursdeltagere vil bo, er Hotel Continental. Dette hotellet, som er nyoppusset og elegant, ligger bare et steinkast fra universitetsbygningene. Dette blir m.a.o. et "kompakt" arrangement, der alt foregår sentralt i Oslo.

Hotellet holder av et 30-talls rom inntil videre. Vi ber om at flest mulig av medlemmene i NKF som er interessert, melder seg på kurset hurtigst mulig, slik at vi raskt får et pålitelig estimat på hvor mange som vil bo på hotellet.

Det blir felles middag på hotellet på fredagen. Vi planlegger lunch begge dager i "Aula-kjelleren".

Vi håper å få til en omvisning i Universitetets aula, der Munch's vegg-malerier står i fokus.

Kursavgift: kr 4.000
Middag på Hotel Continental: Kr 900
Giro: last ned her

Obs!
Dette er ikke et "alminnelig" kurs arrangert av NKF, men et etterutdannings-kurs (arrangert av Etterutdanningen). Derfor må nyutdannede også betale full pris her.

Påmeldingsfrist: 1. februar 2015

Hotel Continental AS
Stortingsgaten 24/26 - P.O.Box 1510 Vika - 0117 OSLO Direct line +47 22 82 40 41 - Fax +47 22 82 40 65 http://www.hotelcontinental.no

Booking-nummer for rabattert pris i forb. med NKF's generaøforsaml. og kurs:
1203NOR_009
Pris på enkeltrom vil være kr 1950,- torsdag og søndag og kr 1465,- fredag og lørdag.
Pris for junior suite vil være kr 3435,- torsdag og søndag og kr 3300,- fredag og lørdag.

NB! De som har krysset av at de ønsker hotell må selv bestille dette via booking nr 1203NOR_009 før 12.01.15 Avkryssing er kun for å vite om vi klarer å fylle opp "kvoten" på forhåndsbestilte rom.

Invitasjon/program: klikk her for å laste ned invitasjon/program som pdf