Hjem - Kurskalender - Arkiv - kurs - Etterutdanningskurs 2008 - 2009

Etterutdanningskurs

Etterutdanningskomiteen føler at vi også i år har fått til et variert program, og vi tilbyr
flere interessante kurs.

Vi er glad for at vi har fått til kurs om fotografering og daglig kjeveortopedisk praksisdrift for klinikkassistenter. Dette kurset blir tilbudt både i Bergen og i Oslo.

For oss kjeveortopeder, får vi et gjensyn med ganespalte behandling – kurs arrangeres
både i Bergen og i Oslo.

Prof. P.J.Wisth har lagt opp et spennende kurs i underbittbehandling hvor han forsøker å
dekke hele spektret av denne kompliserte malokklusjonen. Kurset går over 2 dager for å kunne inkludere de ortognatisk kirurgisk aspektene.

Tilslutt har både Annlaug Stensland og Kerstin Bergenkreutz sagt seg villig til å invitere oss
på to spennende praksis besøk. Besøk til andres praksis er alltid populært både faglig og sosialt – disse to kurs blir ikke noe unntak.

Dere kommer til å motta 2 bankgiroer, den ene er for påmelding til klinikkassistenes kurs. Husk å påføre navnet til kjeveortopeden/praksisen hvor assistentene jobber. Den andre
giroen er for påmelding for kjeveortopedene.

NB!! Husk å alltid skrive navnet til kjeveortopeden og kurset som er ønsket på bankgiroen for påmelding. Av og til er dette glemt og det fører til mye ekstra arbeid.
(kontonr. for etterutd. kurs 6164,05,38758)

Avbestilling:
For å få kursutgifter refundert må avbestillingen være minst 4 uker før kurset for innenlands kurs. Ved forandring av opprinnelig bestilling, vil en bli belastet med kr 250,-.

NB! Det er mest sannsynlig at neste års etterutdannings kurskatalog blir sendt elektronisk og at påmelding også vil skje elektronisk.