Hjem - Kurskalender - Arkiv - kurs - Kurs 2008 - En dag i Oslo for hjelpepersonell

En dag i Oslo for hjelpepersonell

Det samme kurset holdes også i Bergen

Kursgiver: Kjeveortoped Stein Haugen-Flermoe og Fotograf Håkon Størmer
Sted: Fakultet i Oslo, Geitmyrsveien 69/71, Oslo
Tid: Fredag, 26. september 2008; kl. 09.00 – 16.00
Antall deltagere: 20
Kursavgift: Kr. 2000 – inkludert lunsj.
Påmelding: Ved innbetaling av kursavgift på vedlagte giro.
Påmeldingsfrist: 1.august 2008.
“Hvorfor-kurs”
Kl. 09.00 Hjelpepersonell med forskjellig bakgrunn vil alle ha behov for skolering i den praksis de skal arbeide. Kontorrutiner, kliniske arbeidsmåter og behandlingsteknikker varierer. I en travel praksis blir det derfor til at medarbeiderne får en kort innføring i ”slik gjør vi det her.” Det kan bli lite tid til å gi bakgrunnsinformasjon som kan øke forståelsen for hvorfor arbeidsprosedyrene er nettopp slik.

Hjelpepersonell er derfor gode på HVA vi gjør, men kan savne kunnskap om HVORFOR.
Stein Haugen-Flermoe vil gi svar på noen av de mange ”hvorfor” i ortodontien.

Kl. 12.00 – 13.00 Lunsj

Fotokurs
Kl. 13.00-16.00 Kurs i digital pasientfotografering. Kurset vil ta for seg digital speilreflekskamera, hovedinnstillinger relatert til pasientfotografering. Fotograferingsteknikk, demonstrasjon av fotografering av pasient og bildebehandling.