Hjem - Innkalling til ekstraordinær generalforsamling

Påmelding: Senest 09.05.19 med innbetaling av kr 450,- til konto 2801.07.55796

Det serveres enkel lunch

Bakgrunn:
Bakgrunnen for ekstraordinær generalforsamling nå i vår er at styret, i enda større grad enn tidligere har behov for tilbakemelding fra medlemmene på en del punkter som har betydning for foreningens videre arbeid. Det har også vært et ønske om en gjennomgang av NKFs rapport fra 2016 med fokus på de punkter i denne som er aktuelle for dagens situasjon.  Som alle sikkert har fått med seg er organisering og finansiering av tannhelsetjenester et mer sentralt tema hos helsemyndighetene og de politiske partiene enn det har vært på en stund. En helhetlig gjennomgang av trygdesystemet er på trappene og noen partier har tatt til orde for en generell tannhelsereform.

Punktene som er valgt ut for diskusjon sammenfaller med de utfordringene vi ofte har når vi, i kontakt med helsemyndigheter og politikere, skal tale standens og ikke minst pasientenes sak. Det er tungtveiende argumenter for å bevare et finansieringssystem og en organisasjonsmodell som i dag – dette har tidligere styrer og også det nåværende vært klare på både overfor NTF og i de fora vi har kontakt med myndighetene. Men, vi må innse at det også finnes svakheter i systemet, spesielt med tanke på transparens når det gjelder pris og budsjettkontroll når det gjelder forbruk av trygdemidler.

Program legges ut på hjemmesiden om kort tid.