Hjem - Kurskalender - Ekstraordinær GF NKF 12.november 2020

Ekstraordinær GF NKF 21.Okt 2020

NTFs representantskap 2019 vedtok reviderte vedtekter for NTF. Disse endringene medførte at også NTFs lokal- og spesialistforeninger må gjennomgå sine vedtekter og vedta endringer for å sikre at de ikke strider mot NTFs vedtekter. NKF er i gang med revisjon av vedtektene som også skal kvalitetsikres av NTFs jusavdeling. De nødvendige vedtektsendringer må vedtas i løpet av 2020 slik at de kan tre i kraft senest 1. januar 2021. Dette krever at NKF må avholde en ekstraordinær generalforsamling. Styret har kommet frem til at det mest praktiske vil være å avholde denne digitalt. Merk dere dato: Torsdag 12.11.2020, kl 19.00. Innkalling kommer senere.